Krediet Spotter Review

v.a. €1000

Over kredietspotter

Krediet Spotter is een onafhankelijke bemiddelaar in het verzorgen van leningen, kredieten en leaseconstructies. Dit doen ze zowel voor particulieren als voor bedrijven. Denk bij dit laatste aan het financieren van een wagenpark of nieuwe machines door middel van een leaseconstructie.

Juist omdat ze niet verbonden zijn aan een bank, kredietmaatschappij, leasingonderneming of autodealer, zijn ze in staat om de scherpste deal op tafel te leggen.

Krediet Spotter werk met een geautomatiseerd systeem waardoor er meestal binnen tien minuten al uitsluitsel gegeven kan worden of een eventuele financiering doorgang kan vinden. Is de financiering iets complexer, dan zullen bepaalde aanvragen met de hand beoordeeld moeten worden.

Krediet Spotter mag een relatief klein bedrijf zijn, maar zeker voor de zakelijke ondernemer uit het midden- en kleinbedrijf kan dit een verademing zijn. Immers, de persoon aan de andere kant van de lijn kent jou, je onderneming en je behoefte. En in tegenstelling tot veel grootbanken waar elke week een andere callcentermedewerker de telefoon aanneemt, heeft dit grote voordelen. Je bent immers meer dan alleen een nummer.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw beoordeling

Prijs:

Service:

Kwaliteit:

Gebruiksvriendelijkheid:

Rating

7 Redelijk

Specificaties

  • Bemiddelaar

Voordelen

  • Kiest de beste deal
  • Kennis en contactpersoon
  • Denken mee

Nadelen

  • Marge